MENU

Wat zeggen gasten over ons?

Lees hier de beoordelingen voor en door kampeerders. Wij horen graag van onze gasten hoe hun verblijf geweest is. Dit helpt ons de service elk jaar weer een stukje te verbeteren. En het helpt nieuwe gasten hun keuze voor onze camping te maken. Een kleine moeite en voor ons van grote waarde. Alvast dank.

Schrijf een beoordeling op onze Facebook pagina

Heeft u geen Facebook? Dan kunt u een beoordeling achterlaten op Google.

 

 

We zijn 9 en 8 jaar geleden (3 weken) op deze camping geweest en nu (5 dagen) op doorreis naar de Atlantische Kust. Voor onze zoon van 13 is deze camping voor een paar dagen ook leuk. Prachtig gebied, boogschieten, boomklimmen en kano-varen. We zijn alleen nog niet aan het zwemmeer toegekomen.

Miranda Hamstra

2017

We gaan de Dordognestreek verkennen en vinden in de ACSI-BOEK deze camping. We hadden de camping voor ons alleen en we voelden ons direkt thuis. Vriendelijk onthaal, prachtige plaatsen en het zonnetje. Wat moet een mens nog meer hebben! Dit is zeker de moeite waard om te verblijven. Een aanrader!

Josee Ronge

2017

Fantastic Place, such a beautiful location and very clean and well kept! The spit roast chicken was to die for!! Ans and Reis are such lovely hosts! Cannot recommend this place highly enough. Gorgeous people, gorgeous place, gorgeous food

Natasha Clough

2017

Aanrader als je je kind onbezorgd wil laten spelen op een mooi, groen en uitdagend kampeerterrein. Op het terras kun je iets drinken en wordt er als je wilt iedere avond lekker voor je gekookt. Fijn zwemmeer dichtbij.

Marjolijn Snuif

2017

Een zeer mooie camping rust en ruimte. Heerlijk eten. Leuke eigenaars. Kortom een aanrader.

Leo van Barneveld

2017

Op doorreis naar Spanje kwamen we bij toeval op deze camping. We hebben genoten van de rust, de mooie omgeving en de gastvrijheid van Ans en Ries. Mooie grote plaatsen op de camping. Ook hebben we de 2e avond heerlijk gegeten in de kleine huiselijke bistro, Ans had heerlijk gekookt. We komen zeker nog een keer terug. Echte stilte hoor je hier....Een aanrader!!

Wim en Marja

2016

op doorreis naar noord Spanje hebben we Wakan Tanka aangedaan. Een paar dagen werden er 8. Dat kwam door de fantastische ontvangst en de gastvrije behandeling die we daar kregen. Mooie ruime plaatsen, heerlijk gegeten op het terras met aansluitend een gezellig kampvuur. Kortom een echte aanrader!!!! Ans en Ries bedankt voor alles. Xx Ellen en Wim

Ellen Kruijff en Wim Verlaan

2016

Wat een heerlijke camping. Zoveel mooie ruime plekken en verzorgd/ ruim sanitaire.Heerlijke bistro waar je lekker ontspannen een hapje en een drankje kunt nuttigen. Vriendelijke eigenaren die erg hun best doen om er voor iedereen een fijne tijd/vakantie van te maken!!

Corry van Vliet-Hengeveld

2017

Heerlijke tijd weer gehad op de camping, genoten van de lekkere BBQ ,halve haan met friet en al het andere lekkers wat Ans daar in dat keukentje maakt.
Alle tijd gehad om te vissen, zwemmen ,wandelen ,klimmen, handboog schieten voor iedereen is er wat te doen .En kun je even niet mee klimmen, of wil je zelf graag klimmen en kan je kind nog niet mee....Lossen de meiden dit gewoon op en zorgen dat de kinderen het ook top hebben. Bedankt meiden 😉 Moon vond het dit jaar weer geweldig.
Wij hebben het erg naar ons zin gehad, tot de volgende keer!

Patricia Leuyerink

2017

Wij hebben een heerlijk rustig weekje gehad in het na seizoen. (sept)
Lieve eigenaren, mooie niet typische camping midden in de natuur, wandelroute vanaf de camping, grote plaatsen, verzorgd toiletgebouw, dichtbij een zwemmeer. En niet te vergeten, je kan er heerlijk eten in de Bistro!

Camping La Bucherie - Wakan Tanka

Petra Wierda

2017

Ruime plaatsen
Mooie, kleinschalige, rustige camping
Netjes en correct

Klaas Calcoen

2016

Hallo Ans en Rien bij deze nog bedankt voor de gezellige week bij jullie op de camping I een mooie omgeving en een uit stapje naar st Pardoux was de moeite waar met de abdij en het water,rivier die door het plaats je stroomt nog maals bedankt

Ton en Tineke Blijleven

2016

Het is al weer even geleden, maar met nog erg veel plezier denken wij terug aan ons verblijf op de camping. Voor de de kinderen (Joël & Juliette) één grote speelplek met vriendjes en vriendinnetjes. Voor ons een uitstekende plek om te onthaasten. Mooie plekken en perfect sanitiar en een prachtige omgeving. Voor de kinderen door de weeks s'ochtends en 's middags leuke activiteiten. een absolute aanrader. Wat voor een zeer groot gedeelte te danken is aan Ans en Ries, familie en medewerkers.

Enzio,Liesbeth,Joël & Juliette

2016

Contact ons

La Bucherie 24470
St. Saud
Frankrijk

TELEFOON:
+33 (0) 5 2412 1130

MOBIEL:
+33 (0) 6 7680 5316

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

© Copyright 2016 by Camping La Bucherie France

Loading...