MENU

Hulp gevraagd

Home | Geen categorie | Camping La Bucherie in het nieuws

Camping La Bucherie in het nieuws

Bregje Schipper bezocht begin april Camping La Bucherie. Op haar website Wandelvrouw.nl heeft zij hier een leuk artikel over geschreven.

Sally en ik zijn op pad naar  Camping La Bucherie in Frankrijk. Volgens de eigenaren Ans en Ries Loohuizen kun je vanaf hun plek in de Dordogne geweldig wandelen. Ze nodigden ons uit om het te komen ervaren. Dat wilden wij wel. We besluiten daarom in het voorjaar een midweekje bij hen te gaan wandelen en onthaasten. Camping La Bucherie ligt midden in het Parc naturel régional Périgord Limousin. Dat belooft veel goeds.

Zo gemakkelijk kan het zijn

Op anderhalf uur vliegen vanaf Nederland sta je op vliegveld Bergerac in de Dordogne. Dan is het grote onthaasten al lang begonnen. Je voelt het meteen; het is misschien zelfs wel een beetje kneuterig. Het vliegveld is uitgestorven. Bij de autoverhuur zijn we meteen aan de beurt en we krijgen zo de sleutels mee van ons huurautootje. “Hij staat ergens op het parkeerplaatsje hierachter.” De voorgespiegelde Fiat 500 (of gelijkwaardig) blijkt een kleine Peugeot te zijn. Tuurlijk. We zijn in Frankrijk.

De navigatie gaat aan en we hebben een kleine 2 uur ontspannen rijden over rustige wegen door het mooie Franse platteland  voor de boeg. Wat een heerlijk land. Prachtige heuveltjes, glooiend, welvend, veel groen en met vergezichten over lieflijke dalen.

Lees hier verder…

Geef een reactie

Contact ons

La Bucherie 24470
St. Saud
Frankrijk

TELEFOON:
+33 (0) 5 2412 1130

MOBIEL:
+33 (0) 6 7680 5316

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

© Copyright 2016 by Camping La Bucherie France

Loading...