Reserveren bij deze fijne kleinschalige Camping

Wilt u niet direct reserveren maar heeft u nog een specifieke vraag. Stuur dan via de contactpagina een bericht.

Na reserveren sturen wij je binnen 24 uur een bevestigingsmail met aanvullende informatie. Daarnaast ontvangt u ook, per mail, een factuur voor het totaalbedrag welke in twee even grote termijnen betaald dient te worden. De eerste termijn is binnen 14 dagen na de factuurdatum en de tweede minstens 6 weken voor aankomst. Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten aangezien deze niet in ons tarief opgenomen is en alle betalingen als verworven worden beschouwd.

 

Indien u later aankomt dan vooraf besproken, wordt u verzocht ons op de hoogte te stellen. Uw reservering wordt automatisch geannuleerd als er 24 uur na de afgesproken dag van aankomst geen bericht is ontvangen.

Heeft u nog wat vragen en kon u deze niet terug vinden op de pagina “Veel gestelde vragen”, neem dan gerust eerst contact met ons op.

Alle reserveringen zijn op naam en niet overdraagbaar. Een reservering is uitsluitend geldig voor één familie en voor één plaats.

 

Zoek een Accommodatie en Boek

Aankomst:

Vertrek:

Volwassenen:

Kinderen:

 

 

Zoeken ...

Bekijk hieronder de plattegrond en kies uw plaats op de camping. Klik op de kaart om deze te vergroten

Heeft u eerst een vraag voordat u reserveert?

Vult u dan hieronder de velden in. Belangrijk is dat u in het formulier aangeeft wanneer u eventueel uw plaats wilt reserveren. 

Close Menu
DutchEnglishFrench