MENU

Een gezellige kleinschalige familiecamping met ruime plaatsen en Nederlandse eigenaren. In de buurt van Nontron. Voor een heerlijke vakantie met elkaar.

Onze Safaritenten verhuren wij izm Vodatent. Na reserveren zult u via Vodatent op de hoogte gehouden worden over het verdere verloop van uw reservering en betaling.

Reserveren bij deze fijne kleinschalige Camping

Mocht u een plaats op de camping willen reserveren? Dan kan dit via het reserveringsformulier hiernaast.

 

Wilt u niet direct reserveren maar ons eerst iets vragen over bijv. een accommodatie of beschikbaarheid. Stuur dan via de contactpagina een bericht


Wij sturen u binnen 24 uur een bevestigingsmail met aanvullende informatie. Daarnaast ontvangt u ook, per mail, een factuur voor het totaalbedrag welke in twee even grote termijnen betaald dient te worden. De eerste termijn is binnen 14 dagen na de factuurdatum en de tweede minstens 6 weken voor aankomst. Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten, gezien deze niet in ons tarief opgenomen is en alle betalingen als verworven worden beschouwd.

 

Alle reserveringen zijn op naam en niet overdraagbaar. Een reservering is uitsluitend geldig voor één familie en voor één plaats.

 

Indien u later aankomt dan vooraf besproken, wordt u verzocht ons op de hoogte te stellen.  Uw reservering wordt automatisch geannuleerd als er binnen 24 uur na aankomst dag geen bericht is ontvangen.

 

Heeft u nog wat vragen en kon u deze niet terug vinden op de pagina “Veel gestelde vragen”, neem dan gerust eerst contact met ons op.

Mocht, om wat voor reden, het invullen en versturen van het reserveringsformulier niet lukken. Neem dan contact met ons op en geef zoveel mogelijk gegevens uit het formulier door.

Persoons- en adresgegevens


Voornaam (verplicht)


Achternaam (verplicht)


Uw Emailadres (verplicht)
Straatnaam (verplicht)

Huisnummer (verplicht)

Toevoeging

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)Aantal personen

(verplicht)


Personen van 7 jaar en ouder

Personen jonger dan 7 jaar


Hieronder graag de voornaam, achternaam en geboortedatum van de personen opgevenAccomodatie

(verplicht)


Indien u met uw eigen accommodatie komt graag hieronder de afmetingen (in centimeters) opgeven
Lengte (in cm)

Breedte (in cm)

Verblijfsduur


Datum aankomst (verplicht)
Voorbeeld: 01/04/2019


Datum vertrek (verplicht)
Extra'sBedlinnenpakket per persoonElectraKoelkastBabystoel/babybedjeHond (huisdier)SchaduwplaatsZonplaatsinname vers water (camper/caravan)LidmaatschapANWBACSISVR
Bericht

(mocht u speciale wensen hebben maak ze dan hieronder kenbaar)Hoe bent u op de website van Camping La Bucherie terechtgekomen?

Of anders:Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden (link)

Let op: mocht u binnen een aantal uren geen reactie op uw reservering of vragen hebben gehad, dan kan het zijn dat onze reactie in uw spambox terecht is gekomen.

Het verzenden van het ingevulde formulier kan even duren. Graag geduld.

Na verzenden ontvangt u vrijwel direct een verzendbevestiging per mail.

Contact ons

La Bucherie 24470
St. Saud
Frankrijk

TELEFOON:
+33 (0) 5 2412 1130

MOBIEL:
+33 (0) 6 7680 5316

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

© Copyright 2016 by Camping La Bucherie France

Loading...