MENU

Glamping

Home | Camping | Glamping in de Dordogne

Glamping in de Dordogne

GLAMPING (in de Dordogne): Deze vorm van kamperen is iets van de laatste jaren. Wikipedia beschrijft het als volgt: Glamping is een begrip dat voortkomt uit een combinatie van de woorden ‘glamorous’ en ‘camping’. Het woord ‘glamping’ staat voor kamperen met luxe en in een bijzondere sfeer, in een apart soort accommodatie zoals een speciale bungalowtent.

Familiecamping La Bucherie | Wakan Tanka lijkt zijn tijd dus al ver vooruit geweest te zijn. Men kon al vanaf dag één bij ons in bijzondere tenten slapen. Eerst in stoffen en tegenwoordig in houten tipi’s met rond de 35m2 woonoppervlakte. Ook onze huidige bungalowtenten hebben een houten vloer en een slaapgedeelte met houten wanden.
Onze plekken waren vanaf het begin heel ruim en variëren tussen de 100 en 150 m2. En over de sfeer hoeven we het al helemaal niet te hebben. En luxe, dat is voor de één rijden in een Mercedes en voor de ander wakker kunnen worden op een kleine groene camping in Frankrijk met zijn gezin om hem heen en het vooruitzicht de hele dag te kunnen genieten van de natuur om hem heen.
Woorden als thuiskomen, het paradijs, leven als god in Frankrijk zijn veel terugkomende complimenten van onze steeds weer terugkerende gasten. Al met al NIETS nieuws onder de zon dus.

ONE COMMENT

  • Guido Theunissen schreef:

    Prachtig gelegen camping. Mooie staanplaatsen onder de bomen. Sfeer. En je komt helemaal tot rust. Bijzonder is ook het restaurantje. Wij hebben daar heerlijk gegeten .
    Warme, sfeervolle camping en gastvrij onthaal. Het zwembad op 1000 meter verderop. Heerlijk. Kortom bijzonder allemaal en een aanrader om te genieten van de rust.
    Guido Theunissen

Geef een reactie

Contact ons

La Bucherie 24470
St. Saud
Frankrijk

TELEFOON:
+33 (0) 5 2412 1130

MOBIEL:
+33 (0) 6 7680 5316

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief

© Copyright 2016 by Camping La Bucherie France

Loading...